Dereceye Giren Yüksekokulumuz Öğrencilerine Başarı Belgeleri Verildi

Birinci, ikinci ve üçüncü olan Yüksekokulumuz mezunlarına başarı belgeleri 16 Eylül 2020 Saat 14:00'da düzenlenen törenle verildi.  Törende Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, “Bugün büyük emekler vererek dereceye giren bu öğrencilerimize arkadaşlarının yanında ödüllerini takdim etmek isterdik. Fakat Covid-19 salgınına karşı tedbirli davranmak ve bu virüsün yayılımını engellemek amacıyla bu yıl sadece dereceye giren öğrencilerimizi üniversitemize çağırarak onurlandırmak istedik.” dedi.

Dereceye giren öğrencilerimizin plaketlerini Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi verdi. Bu yılki birinciliğini Organik Tarım Programından Mücahit Talha Yılmaz ile Marina ve Yat İşletmeciliği programından Didem Şebnem Torun paylaştı.  Törene katılan Mücahit Talha Yılmaz’ın başarı belgesini Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Kadir Kayahan verdi. İkinci olan Grafik ve Tasarım programından Pınar Sucu’nun başarı belgesini bölüm başkanı Öğr. Gör. Nebi Arslan, üçüncü olan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programından Emine Yılmaz’ın başarı belgesini ise bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezar Karaca verdi.

Bartın Meslek Yüksekokulu Birincisi Mücahit Talha Yılmaz ve Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi

Bartın Meslek Yüksekokulu Birincisi Mücahit Talha Yılmaz ve Dr. Öğrt. Üyesi Kadir Kayahan

Bartın Meslek Yüksekokulu İkincisi Pınar Sucu ve Öğr. Gör. Nebi Arslan

Bartın Meslek Yüksekokulu Üçüncüsü Emine Yılmaz ve Dr. Öğrt. Üyesi Sezar Karaca