Danışmanlık Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksekokulumuzda 2. PUKÖ döngüsü kapsamında oluşturulan Öğrenci Danışmanlığı Komisyonu tarafından öğrenci danışmanlarına uygulamada birlikteliği sağlamak amacıyla bir eğitim gerçekleştirildi.

Online olarak 16 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen eğitimde Öğrenci Danışmanlık Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Bayram Akgül, “Genel Danışmanlık işleyişi, Kayıt Yenileme, Katkı payı ve Ders Kayıtlanma, ÇAP danışmanlığı” konularında bilgi verdi. Eğitim ve İntibak Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Yahya Akkaya ise ders muafiyeti (İntibak) işlemlerine değindi. Katılımcıların sorularının da yanıtlandığı toplantıda kayıt ve ekle sil haftasında komisyon üyeleri tarafından sorumlu oldukları bölümlerdeki danışman öğretim elemanlarına bireysel danışmanlık yapılacağı belirtildi.

Bartın MYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi Öğrenci Danışmanlık Komisyonuna ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ders Kaydı ve Ekle Sil haftalarında danışmanlara listede belirtilen komisyon üyeleri
tarafından sorumlu oldukları programlara göre bireysel destek verilecektir.