image/svg+xml
image/svg+xml

Yüksekokulumuzda E-Mezuniyet Coşkusu

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulunda bu yılki mezuniyet töreni Covid-19 ile mücadele kapsamında 18 Eylül 2020 Saat 14:30'da çevirimiçi olarak gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi: Uzaktan Eğitime Hızla Adapte Olduk

Covid 19 salgını nedeniyle öğrencilerimizin üniversite hayatınızın son dönemini uzaktan devam ettirmek zorunda kaldığını belirten Genç Lermi,  Bu zor dönemde sergiledikleri çalışma disiplini sayesinde dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrencileri kutladı. Pandemi döneminde uzaktan eğitim sürecine hızla adapte olduklarını belirten Lermi, sürecin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlayan başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a, tüm akademik ve idari personelimize teşekkür etti.

Mezunlar Çevirimiçi Ortamda Buluştu

Meslek yüksekokulumuzdan mezun olan diğer öğrencilerimizin mezuniyet töreni ise çevirici olarak gerçekleştirildi. Törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, dereceye giren öğrencileri tebrik etti. 2019 - 2020 Akademik yılı itibariyle Bartın Meslek Yüksekokulu bünyesinde Bartın merkezde 11 program, Kurucaşile yerleşkesinde ise 4 program bulunduğunu kaydeden Genç Lermi, “Yeni açılacak olan Elektronik ve Otomasyon programı ile toplam program sayımız 16’ya ulaşmıştır. Meslek Yüksekokulumuzda merkezde 2 bin 509 ve Kurucaşile yerleşkesinde 420 olmak üzere toplamda 2 bin 929 öğrenci öğrenim görmektedir. Bugün ise 337 öğrencimizi mezun ediyoruz.” diye konuştu. Uzmanlık alanlarına özgü laboratuvar, atölye ve donanımlar ile öğrencilerimizin eğitimini en iyi şekilde almaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Genç Lermi, “Bu gayretin içerisinde yer alan ve öğrencilerimizin hayata hazırlanmasında çok büyük emekleri olan değerli öğretim elemanı arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Bölümlerde dereceye giren öğrencilerin takdim edildiği ve bölüm başkanlarının da duygu ve düşüncelerini paylaşıldığı törende duygusal anlar yaşandı.