image/svg+xml
image/svg+xml

BMYO’da Uzaktan Eğitim Süreci Değerlendirildi

Bartın Meslek Yüksekokulumuz (BMYO) uzaktan eğitim sürecinde yaşanan sorunları en aza indirmek ve süreci en verimli şekilde yürütmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi ve öğretim elemanları uzaktan eğitim sürecini değerlendirmek için online ortamda öğrencilerimizle buluştu.

Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimize uygulanan anket sonuçlarının paylaşıldığı toplantıda konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Öğrencilerimizin ve akademik personelimizin uzaktan eğitim sürecinde zorlandıklarının farkındayız. Fakat öğrencilerimizin en yüksek düzeyde bilgi-beceri ve yetkinliklerle mezun olabilmesi için çabalıyor ve öğrencilerimizi daha rekabetçi bir noktaya taşımayı hedefliyoruz” dedi. Kalite ve akreditasyon sürecinde ölçme ve değerlendirme sisteminin güvenilirliğinin önemine dikkat çeken Rektör Uzun, “Öğrencilerimizin sınavlarında etik konusunda yüksek duyarlılığa sahip olacağına inancımız tamdır” diye konuştu.  

Toplantı sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi tarafından öğrenci ve akademik personele uygulanan uzaktan eğitim değerlendirme anketi sonuçlarının paylaşıldığı toplantıda öğrenci temsilcileri ile diğer öğrencilerin dilek ve temennileri dinlendi. Toplantı BMYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi’nin sağlık ve başarı dilekleriyle sona erdi.