image/svg+xml
image/svg+xml

BMYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Bartın Meslek Yüksekokulu (BMYO) 2020-2021 Akademik Yılı Akademik Kurul toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun başkanlığında yapıldı.

Çevirimiçi ortamda yapılan toplantıda BMYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi Meslek Yüksekokulunda geçtiğimiz akademik yılda yapılan çalışmalar, stratejik hedefler, kalite süreçleri, yüksekokulun insan kaynağı ve öğrenci istatistikleri,  araştırma çalışmaları ile tamamlanan ve devam eden projeler hakkında sunum yaptı.


Toplantıda konuşan Rektör Uzun, sunumun ‘Planla-Uygula-Kontrol et-Önlem al’ (PUKÖ)  döngüsü odaklı olarak oluşturulmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Üniversite olarak etkili bir kalite yönetim sistemi kurarak sürekli iyileştirme yolculuğuna devam ediyoruz. Burada, Bartın Meslek Yüksekokulumuzun ayrı bir yeri var. Kalite süreçlerinde parlak bir geleceğe sahip olan BMYO’nun önümüzdeki süreçte üniversitemizde kendini daha fazla hissettireceğine inanıyorum ”dedi. Toplantıda BMYO’nun akademik performansındaki gelişimine de değinen Rektör Uzun, bilimsel çalışmalarda yakalanılan bu ivmenin bundan sonra da hızlanarak devam etmesi gerektiğini belirtti.


Toplantının devamında üniversitemiz ailesine yeni katılan öğretim elemanları tanıtıldı. Toplantı, Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun’un akademik insan kaynağının görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.