image/svg+xml
image/svg+xml

BMYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Bartın Meslek Yüksekokulu (BMYO) 2021-2022 Akademik Yılı Akademik Kurul toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun başkanlığında yapıldı. Toplantıya BMYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi ile akademik ve idari insan kaynağı katıldı.

Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda yapılan toplantıda BMYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi Meslek Yüksekokulunda geçtiğimiz akademik yılda yapılan çalışmalar, stratejik hedefler, kalite süreçleri, yüksekokulun insan kaynağı ve öğrenci istatistikleri,  araştırma çalışmaları ile tamamlanan ve devam eden projeler hakkında sunum yaptı.

Toplantıda konuşan Rektör Uzun, BMYO’da birçok yönden iyileşmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “BMYO’nun kalite kültürünün oluşturulmasına sistematik bir şekilde en çok yoğunlaşan birim olduğunu görüyoruz. Bu sayede aksaklıkların farkına da varıyoruz ”dedi. Toplantıda BMYO’nun öğretim elemanı başına düşen öğrenci sayısının gayet iyi bir durumda olduğuna da değinen Rektör Uzun, yakalanılan bu iyileştirmelerin bundan sonra da hızlanarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Toplantının devamında üniversitemiz ailesine yeni katılan öğretim elemanları tanıtıldı. Toplantı, Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun’un akademik insan kaynağının görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.