Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

Birim Kalite Komisyonumuz, komisyon başkanı Öğr. Gör. Hasan Aslan başkanlığında 3 Temmuz 2024 tarihinde çevrimiçi olarak toplandı. Toplantıda komisyon üyeliklerinin değişikliği sonucunda komisyona katılan yeni üyelere komisyon tanıtılmış, komisyonun iş ve işlemleriyle ilgili oryantasyon eğitimi verilmiştir.

Toplantının ikinci oturumunda komisyon başkan yardımcısı Öğr. Gör. Merve Akdağ Aslan, komisyon üyelerine FRM0954-PUKÖ Temelli Eylem Planı Kontrol Formunu tanıtmış, konuyla ilgili iş ve işlemler hakkında bilgilendirmeler yapmıştır.

Toplantı soru ve cevapların ardından sonlandırılmıştır.

Toplantıya komisyonun yeni üyeleri olan Dr. Öğr. Üyesi Sezar Karaca, Öğr. Gör. Hülya Çelik Şeşen, Öğr. Gör. Şahin Dursun, Şef Mehtap Ören ve öğrenci temsilcisi Hüsna Çakmak da katılım sağlamıştır.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi