Birim Kalite Komisyonumuz PUKÖ Temelli Eylem Planı Hakkında Toplantı Gerçekleştirdi

Birim Kalite Komisyonumuz, 28 Şubat 2024 tarihinde saat 15:30'da Komisyon Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Merve Akdağ Aslan'ın başkanlığında çevrimiçi olarak toplanmıştır. Toplantının açılışında Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Hasan Aslan komisyonun 2024 yılındaki faaliyet planları hakkında bilgi vermiş, toplantıların kanıt temelli yapılmasının önemini vurgulamıştır.

Öğr. Gör. Merve Akdağ Aslan ise 2024 yılı PUKÖ Temelli Eylem Planı hakkında yapılacak iş ve işlemleri anlatmış olup toplantı, soru cevapların ardından sonlandırılmıştır.
  • Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi