"Bi Hareketine Bakar Hayat" - Trafik Kampanyası

İçişleri Bakanlığının "Bi Hareketine Bakar Hayat" adlı trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlattığı kampanyaya Bartın Meslek Yüksekokulu (BMYO) Müdürlüğümüzce destek verildi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Doğukan Karan tarafından çekilen videolarda BMYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Kadir Kayahan, Yüksekokul Sekreteri Adnan Özdemir, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Çağrı Sürücü, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Avcı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri yer aldı.

Trafikte bir anlık dikkatsizlik geri dönülmez felaketlere yol açabilir. Trafikte emniyet kemeri yaralanmalı kazalarda riski %60 azaltıyor. Güvenli trafik, bir hareketine bakar. Emniyet kemeri sizi hayata bağlar.