BARÜ Halkla İlişkiler, 19 Mayıs’ta Çocuk Evlerindeki Öğrencilerle Buluştu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bartın Üniversitesi Bartın MYO Müdürlüğüne bağlı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ile Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan öğrenciler 19/05/2023 tarihinde Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Özkan Avcı koordinesinde kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Akranların birbiriyle kaynaştığı ve sohbet ettiği etkinliğe katılım sağlayan Bartın MYO Danışma Kurulu Temsilcisi Ayhan Acar, parlak umut dolu yarınları olan gençlerin bir araya gelerek onların kimsesiz olmadığını gösterdiklerini ve onları tüm kalbimizle sevmemiz gerektiğini belirterek Bartın Üniversitesinin sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere özellikle dezavantajlı gruplar özelinde ayrı bir önem verdiğini iletti.

Haber Linki;
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi