Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Logo Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü işbirliğinde düzenlenen Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ödüllü logo tasarımı yarışmasına katılım sağlayan eserlerin değerlendirilmesi yapıldı.

Yarışma Jürisinde bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık , Başkan Yardımcıları Cem Yıldız ve İlker Yıldırım , Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Keramettin Şenkal , Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ufuk , Necati Sandıkçı , Egemen Kemik ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Murat Sarı , Öğretim Görevlileri Nebi Arslan , Şevval Ay , Mustafa Semih Saraoğlu ve Şahin Dursun toplantıya katıldı.

Toplantıda yarışmaya başvuran grafik tasarım bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu 200’ü aşkın tasarım arasından logo tasarımları değerlendirilerek sıralama gerçekleştirildi.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)