“Bartın Tek Yürek” Kampanyası ile Depremzedelere Destek Olmak için el ele Verildi

Bartın Valiliği’nin koordinasyonunda Bartın Belediyesi, Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın Ulus ve Abdipaşa Yardımlaşma Derneğinin (BUKAD) katkılarıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde düzenlenen gösteri maçında Bartınspor ile 100 depremzede çocuk yeşil sahada buluştu.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile birlikte Yüksekokulumuz akademik insan kaynağı ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri yardım etkinliğinde yer alarak depremzede çocuklara moral verdi. Organizasyonun düzenlenmesinde yoğun emeği geçen BUKAD Derneği Başkan Yardımcısı Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencimiz Ramazan Yılmaz’a da gönüllülük faaliyetlerindeki katkılarından dolayı ayrıca teşekkür edildi.

Geliri depremzedelere bağışlanacak olan gösteri maçının ‘yaralarımızı birlikte sarıyoruz’ anlayışının bir yansıması olarak değerlendiren Rektör Uzun, “Ülke olarak insanlığın karşılaşabileceği en büyük felaketlerden birini yaşadık. 11 ilimizde yıkıma neden olan depremler hepimizi derinden etkiledi. Türkiye olarak bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza ve tek yürek yaralarımızı saracağımıza yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle şehrimizdeki birlikteliğin oluşmasındaki gayretleri ve daha iyiye ulaşma konusundaki teşvikleri için Bartın Valimiz Dr. Sayın Nurtaç Arslan’a ile gösterdikleri iş birliği için tüm il yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve siyasi parti temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca afet sürecinin ilk anından itibaren olduğu gibi bugün de büyük bir hassasiyet göstererek depremzedelerimizin yanında olan akademik ve idari insan kaynağımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

• Temiz Bir Çevre İçin Sen de Var mısın? Etkinliği Düzenlendi

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi