“Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” Kitabı Raflarda

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ kapsamında “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” alanında ihtisaslaşmaya hak kazanan Üniversitemizde bu alandaki çalışmalara katkı sunmak amacıyla bir kitap yayınlandı.

Üniversitemizin ihtisaslaşma alanı ile aynı adlı kitapta akıllı lojistik ve dijital dönüşüm konularında disiplinlerarası çalışmalara yer verildi. Akıllı liman, akıllı şehir, akıllı tekstil, akıllı malzemeler ve robotik konularında yoğunlaşan çalışmaların bulunduğu kitapta teknolojinin sürdürülebilirliğine de yer verildi.

Bartın Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümünden Öğr. Gör. Nazlıcan Dindarik ile Elektronik ve Otomasyon Bölümünden Öğr. Gör. Perihan Karaköse’nin editörlüğünde Hiperyayın tarafından yayınlanan “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” D&R, IDEFIX, Kitap Yurdu gibi kitap satış sitelerinden e-sipariş verilebiliyor.