Akademik Kurul 2020-2021 Akademik Yılı İçin Toplandı

Meslek Yüksekokulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 24 Eylül 2020 Çarşamba günü online olarak gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2020 - 2021 Akademik Yılı Güz yarıyılı uzaktan eğitim süreci değerlendirildi.

Meslek Yüksekokulumuza yeni göreve başlayan akademik personelin tanıtıldığı toplantıda Üniversitemiz ailesine yeni katılan öğrencilerin oryantasyon çalışmaları planlandı. Öğrenci ve Mezun İletişim Komisyonunun çalışmalarının anlatıldığı toplantıda yeni açılabilecek bölümler hakkında ön çalışma yapıldı.  Yoğun katılımın olduğu toplantıda öğretim elemanlarının görüş ve önerileri detaylı bir şekilde görüşüldü.