Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Kasım 2022)

Akademik Kurul Toplantısı Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi’nin başkanlığında 48 akademik personel ve yüksekokul sekreterinin katılımıyla 24.11.2022 tarihinde saat 13:00‘ da gerçekleştirildi.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda aşağıdaki konu başlıkları görüşüldü.

1 -  2022 Yılı II. altı aylık stratejik hedef ve göstergelerin hazırlanması konularının görüşülmesi.
      2 -   Müdürlüğümüzün misyon, vizyon ve amaçları çerçevesinde; beklentilerin, görev ve sorumlulukların görüşülmesi.
      3 -   Bölümlerin Stratejik hedef ve göstergelerine ait verilerin toplanması ve yıllık izleme değerlendirmelerin yapılmasının görüşülmesi.
      4 -   E-ders sistemine ders notlarının ve asenkron videoların yüklenmesinde eksik materyallerin tamamlanması.
      5 -   Ders ve etkinlik planlamaları amacıyla yapılan bölüm kurulu toplantılarında alınan kararların (göndermeyen bölümler için) UBYS üzerinden Müdürlüğe gönderilmesi.
      6 -  Alan indeksleri önerilerinin belirlenmesi.
  • Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

• 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

• Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı

• Lise Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret