Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2022)

Akademik Kurul Toplantısı Müdürümüz Doç.Dr.Ayşe GENÇ LERMİ’nin Başkanlığında 51 Akademik Personel ve Yüksekokul Sekreterinin katılımıyla 25/03/2022 tarihinde saat: 14.00‘ de video konferans yöntemiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda; Üniversitemizin ihtisaslaşma alanına ve bölgesel kalkınmaya yönelik proje fikirleri, Bartın Meslek Yüksekokulu bünyesinde oluşturulacak olan Danışma Kurulu'nda görev alacak üyelerin belirlenmesi ve Akademik danışmanlık eylem planı konuları görüşülmüştür.

Üniversitemizin ihtisaslaşma alanına (Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları) ve bölgesel kalkınmaya yönelik proje fikirlerinin Yüksekokulumuz bölümlerinde görüşülmesine ve bir sonraki Akademik Kurul’da proje konularının belirlenmesine, Bartın Meslek Yüksekokulu bünyesinde oluşturulacak olan Danışma Kurulu üyelerinin Yüksekokulumuz bölümleri tarafından belirlenerek Üniversitemiz Senatosuna sunulmak üzere Rektörlük Makamına gönderilmesin, Yüksekokulumuz Öğrenci Danışmanlığı Komisyonu tarafından hazırlanan “İş Planı ve Faaliyet Raporları Taslağı”nda belirlenen takvimli süreçlere göre Akademik Danışmanlık Eylem Planı’nın uygulanmasına karar verilerek toplantı sonlandırılmıştır.