image/svg+xml
image/svg+xml

Akademik Araştırma, Uygulama ve Güncel Gelişmeler Kitabı Yayımlandı

Editörlüğünü Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Kadir KAYAHAN ve Doç. Dr. Deniz ÇELİK'in yaptığı Akademik Araştırma, Uygulama ve Güncel Gelişmeler adlı bu eser ; farklı temel alanlarda uzman akademisyenler tarafından hazırlanan 14 eserden oluşmaktadır.

Kitapta Mimarlık, Planlama ve Tasarım temel alanında; Deniz Çelik’in “Bartın Örneğinde Parkların Erişebilirlik ve Mekansal Analizleri”, Sebahat Açıksöz, Zeynep Setenay Yar Karaoğlu ve Yunus Karaoğlu’nun “Hayvan Barınakları İçin Peyzaj Tasarımı: Bartın Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi”, Nurhan Koçan ve Ömer Lütfü Çorbacı’nın “Gideros Koyu İçin Peyzaj Tasarım Önerileri” Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanında; Ayşe Genç Lermi’nin “Toprak Tohum Bankasının Mera Vejetasyonu ve Biyolojik Çeşitlilikte Önemi” ve “Tahıl-Baklagil Karışımlarının Silaj Olarak Değerlendirilmesi”, Kadir Kayahan’ın “Anaokulu Bahçeleri Çocuk Oyun Alanlarında Bulunan Riskli Alanlar İçin Farklı Tasarımlar: Bartın Üniversitesi Ağdacı Anaokulu Örneği”, Mühendislik Temel Alanında; Serkan Aksu ve Bayram Akgül’ün “Doğrusal Olmayan Zaman Serilerinin Analizinde Kompleks Ağ Tabanlı Temsillerin Kullanılması”, Bayram Akgül ve Serkan Aksu’nun “Derin Öğrenmeye Genel Bir Bakış”, Kadri Akçalı’nın “Phillyrea latifolia l. (akçakesme) Bitkisinden Elde Edilmiş Bitki Ekstarktı İle Boyanmış Yünlü Kumaşların Boyama Özelliklerinin İncelenmesi”, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanında; Hatice Karaca ve Kadir Özer’in “Örgütlerde Personel Güçlendirme”, Salih Çiftçi’nin “Afet Ve Acil Durumlarda İtfaiyenin Rolü: Bartın Belediyesi Örneği”, Gökhan Emir ve Çağrı Sürücü’nün “Batı Karadeniz Bölgesinde (Zonguldak, Karabük, Bartın) Turizm”, Hande Uyar Oğuz’un “Bölgesel Kalkınma Ve Batı Karadeniz Bölgesine Yönelik Hazırlanan Planlarda Turizm: Tr 81 Bölgesi”, Hakan Güneş’in “Vergi Yükünün ve Gelirin Adil Dağılımında Vergide Ayırma İlkesi: Gelir Vergisi Özelinde Bir Değerlendirme” başlıklı çalışmalar yer almaktadır.
  • “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

  • İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)

  • Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

  • 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

  • Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı

  • Lise Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

  • İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Şubat 2024)

  • Göreve Yeni Başlayan İdari İnsan Kaynağına Oryantasyon Eğitimi Verildi

  • Lise Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

  • “Gazze Soykırımı” Öğrenci Sergisi Düzenlendi