2024-2028 Stratejik Planın İzleme ve Değerlendirilmesi Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

Kalite Güvencesi Politikası gereği Bartın Meslek Yüksekokulu Kalite Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Hasan Aslan tarafından 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 16.30'da Stratejik Hedef ve Gösterge İzleme Komisyonuna 2024-2028 Stratejik Planına ait izleme ve değerlendirme süreçlerinde dikkat edilecek konular üzerine çevrimiçi bilgilendirme eğitimi verildi.

Eğitimde yeni plan dönemine ait değişiklikler ile komisyon başkanı tarafından hazırlanan formlar ele alındı. Haziran ayında ilk kez izlemesi yapılacak olan yeni planın zamanında ve eksiksiz olarak tamamlanması amacıyla etkinlik, komisyon başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır ve komisyon üyeleri Öğr. Gör. Nur Selin Dur, Öğr. Gör. Nazlıcan Dindarik ve Öğr. Gör. Ufuk Yakup Çalışkan'ın sorularıyla sona erdirildi.
  • TÜBİTAK 2209-A/B Proje Eğitimi Düzenlendi

• BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı

• Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimleri Yapıldı

• Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’ye Profesörlük Tebriği