2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Kurulu toplantısı Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi başkanlığında çevirimiçi ortamda öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşti. 05 Ocak Salı günü gerçekleştirilen toplantıda yüksekokulumuzdaki aktif - pasif öğrencilerin durumları, kayıt yenileme ve kayıt silme esnasında karşılaşılan sorunlar görüşüldü. PUKO döngüsü kapsamında çözüm ve iyileştirme çalışmaları yapılacağının bildirildiği toplantıda Meslek Yüksekokulu Komisyonlarının 2020 yılına ait faaliyet raporları, komisyonun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerilerine ait sunum paylaşıldı. Söz konusu faaliyet raporlarının hazırlanarak müdürlüğe sunulacağı duyuruldu.

Toplantıya katılımcıların yeni yılını kutlayarak başlayan Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, YÖK Yürütme Kurulu tarafından 15 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen Meslek Yüksekokulları Çalıştayı çıktılarını öğretim elemanlarıyla paylaştı. 2021 yılında hedef ve beklentilerin ele alındığı toplantıda Üniversitemiz Senatosunca alınan kararlar çerçevesinde, uzaktan eğitim dersleri ve sınav süreçlerinin işleyişi hakkında usul ve esasların uygulanması ilgili yapılanlar, sorunlar ve çözümlerinden de bahsedildi. Toplantı katılımcıların öneri ve görüşlerinin ifade edildiği dilek ve temennilerin ardından sona erdi.