20. Yılda Mezunlar Buluşuyor Etkinliği Düzenlendi

Yüksekokulumuzun Muhasebe ve Vergi bölümü 11 Mayıs 2022 tarihinde 20. Yılında Mezunlar Buluşuyor etkinliği düzenledi. Öğr. Görevlisi Esra TİRYAKİOĞLU moderatörlüğünde çevrimiçi (zoom) gerçekleştirilen buluşmaya, Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, Muhasebe ve Vergi Bölümümüz Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezar KARACA ve öğretim elemenlarımızın yanı sıra çok sayıda mezun öğrencimiz katıldı. Çoğu özel sektörde iş sahibi olan ve kamuda önemli kadrolarda halen çalışmakta olan mezun öğrencilerimiz anılarının paylaşıldığı etkinlikte hasretler bir nebze de olsa giderildi. Etkinliğin 21. Yılda da devam etmesi konusunda katılımcılar sözleşti.

Etkinliğe katılan tüm katılımcılara ve mezun öğrencilerimize bölümümüz adına teşekkür ederiz.