Yunus Emre Şiir Yarışması ve Yunus Emre Şiirleri Konulu Resim-Baskı Resim-Grafik Sanatlar Yarışması

Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Balıkesir Kent Konseyi İşbirliği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından ilan edilen 2021 Yunus Emre Yılı etkinlikleri kapsamında; tüm üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "
Yunus Emre Şiir Yarışması" ve "Yunus Emre Şiirleri Konulu Resim-Baskı Resim-Grafik Sanatlar Yarişması" başvuruları 21 Haziran - 02 Ağustos 2021 tarihleri arasında olacaktır.

Öğrencilerin yapacağı başvurular jüri tarafından 27 Ağustos 2021 tarihinde değerlendirilerek sonuçların 01 Ekim 2021 tarihinde Balıkesir Üniversitesi web sayfasında açıklanacaktır.

Teknik Şartname ve Afişe aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz...