TÜBİTAK Öğrenci Projelerinde Proje Yönetimi

Üniversitemiz öğrencileri arasında araştırma ve proje kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü tarafından belirli dönemlerde etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Bekir GÜLER tarafından; TÜBİTAK’ın Üniversite öğrencilerine yönelik destek programları çerçevesinde düzenlemiş olduğu, “2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları” ve  genel olarak yılda iki kez ilana çıkılan “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” hakkında 8 Nisan 2021 Perşembe günü saat 17:00’de zoom programı üzerinden online olarak “TÜBİTAK Öğrenci Projelerinde Proje Yönetimi” etkinliği düzenlenecektir. Söz konusu yarışma ve destekleme programı hakkında verilecek olan eğitime Üniversitemizin tüm öğrencileri davetlidir.

Meeting ID: 972 2416 4079
Passcode: PTO2021