Ortak Derslerin Ek Sınavları

Türk Dili - 1 ve Türk Dili - 2 derslerinin 1. ve 2. ek sınavları Office 365 üzerinden ödev şeklinde yapılacaktır. Ek sınavların ödevleri Türk Dili derslerini veren öğretim elemanları tarafından bireysel olarak ve verilecektir.

Aşağıdaki öğretim elemanı ile iletişime geçiniz;

Birim Öğretim Elemanı İletişim Bilgileri
Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Yıldıray BULUT yildiraybulut@bartin.edu.tr

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - 1 ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - 2 derslerinin 1. ve 2. ek sınavları Office 365 üzerinden ödev şeklinde yapılacaktır. Ek sınavların ödevleri Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerini veren öğretim elemanları tarafından bireysel olarak verilecektir.

Aşağıdaki öğretim elemanı ile iletişime geçiniz;

Birim Öğretim Elemanı İletişim Bilgileri
Meslek Yüksekokulu
Öğr. Gör. Dr. Özgür TİLBE
ozgurtilbe@bartin.edu.tr

YDİ-101 Yabancı Dil İngilizce I ve YDİ-102 Yabancı Dil İngilizce II derslerinin 09.07.2020 ile 14.07.2020 tarihleri arasında yapılacak olan Bahar dönemi Ek Sınavları Office 365 üzerinden ödev olarak yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.