Yüksekokulumuzda Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları Alanına Yönelik Bir Webinar Düzenlendi

Yüksekokulumuz ihtisaslaşma komisyonu tarafından, 27.12.2023 tarihinde saat 13:30'da Gümüşhane Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Özgür Doğan'ın katılımlarıyla “ChatGPT, Google Bard gibi Yapay Zeka Uygulamalarının Günlük Yaşamımıza Etkileri” konulu webinar düzenlendi.

Dr. Doğan, yapay zeka alanındaki derin bilgisi ve sağlık teknolojisindeki uygulamalar üzerine yaptığı çalışmalarıyla dikkat çekmektedir. Katılımcılara, ChatGPT, Google Bard gibi yapay zeka uygulamalarının teknolojinin günlük yaşamımızdaki yeri üzerine önemli bir bakış açısı sundu.
Bu etkileyici etkinlik, yapay zeka teknolojileriyle ilgilenenler için oldukça verimli bir platform sağladı. Katılımcılar, teknolojinin günlük yaşamımızdaki rolünü daha iyi anlama ve gelecekteki gelişmeleri takip etme fırsatı yakaladılar.

Katılımcılarımızdan gelen soruların ardından webinar sona erdi. Katılımlarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Özgür Doğan'a yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)