Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ, Yüksekokulumuzda geçirdiği 7,5 yıllık akademik kariyerinin ardından yüksekokulumuzdan ayrılarak üniversitemize veda etti. Sürücü’ye yüksekokulumuz akademik ve idari personeli tarafından 25 Nisan 2024 tarihinde bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ZAHMAKIRAN, Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, Personel Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU, yüksekokulumuz akademik ve idari insan kaynağı katılım sağlamıştır. Sürücü’ye Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet ZAHMAKIRAN tarafından plaket verilmiş ve Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ tarafından yüksekokulumuz insan kaynağı tarafından alınan hediye takdim edilmiştir.

Sürücü’ye üniversitemize ve meslek yüksekokulumuza verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür eden Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, kendisinin çok değerli bir akademisyen ve meslektaş olduğunu ifade etti. Sürücü’ye yeni çalışma hayatında sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Genç Lermi, kendisini her zaman üniversitemizin ve meslek yüksekokulumuz ailesinin bir parçası olarak göreceğini söyledi.

Sürücü, yüksekokul ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu, görev ve sorumluluklarını severek gerçekleştirmiş olduğunu ve herkese ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ’ye, üniversitemize ve yüksekokulumuza yapmış olduğu değerli katkılar için teşekkür ederiz.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)