Ön Lisans Programlarında İş Yeri Uygulama Eğitimi Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksekokulu İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Komisyonu tarafından İş Yeri Uygulama Eğitimi veren bölümlerin öğrencilerine staj hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Tasarım, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri, Elektrik ve Otomasyon ve Sosyal Güvenlik bölüm öğrencileri için 8 Aralık 2023 Saat 14:30’da Ağdacı yerleşkesinde bulunan Bartın Meslek Yüksekokulunda, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü öğrencileri için de 12 Aralık 2023 Saat 12:30’da Kurucaşile İlçesinde bulunan Yüksekokul binasında yapılan bilgilendirme toplantılarında İş Yeri Uygulama Eğitimi (3+1) hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda öğrencilere 2023-2024 Güz Dönemi İş Yeri Uygulama Eğitimi (3+1) kapsamında gerekli olan formlar ve bu formların nasıl doldurulacağı, sürecin işleyişi ve diğer önemli hususlar hakkında detaylı bilgiler verilerek öğrencilerin stajla ilgili sorularına yanıt verildi.

Toplantıya İş Yeri Uygulama Eğitimi (3+1) Komisyonu Başkanı (Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yurderi), komisyon üyeleri (Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır, Öğr. Gör. Murat Sarı ve Öğr. Gör. Mehmet Beşik) ve 113 öğrenci katıldı.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)