Kpss Ve Kamuda Kariyer Semineri Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzda 28.02.2024 tarihinde saat 16:00’da Ağdacı Konferans Salonun’nda KPSS ve Kamuda Kariyer semineri Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanı Turgay DELİALİOĞLU’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Özgeçmişini sunarak başladığı seminerde DELİALİOĞLU, değerli tecrübelerinden bahsederek devlet memurluğu, memurlukta kariyer yol haritası, KPSS başvuru tarihleri ve puan türleri, kadro başvurularının takibi, başvuru süreci ve istenilen belgelerin neler olduğu ve kurumlara yerleşme süreci hakkında öğrencilerimize bilgi vermiştir.

Seminer, Bartın Üniversitesi ailesine yeni katılmış olan üç değerli idari insan kaynağının tecrübeleri ve önerilerini aktarmalarıyla devam etmiş ve seminer sonunda öğrencilerimizin soruları alınmıştır. Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’nin teşekkür belgesi ve plaket sunumu ile seminer sonlanmıştır.
  • Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi