image/svg+xml
image/svg+xml

Gıda Güvenliği Eğitimi Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü ile Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu işbirliğinde gıda güvenliği eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimi Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu As Başkanı Hüdaverdi AKGÜN tarafından verildi. Eğitimde Gıda Güvenliğinde Temel Kavramlar ve Tehlikeler, Tedarik, Mal Kabul ve Depolama Süreçlerinde Gıda Güvenliği ve Personel Eğitimi ve Hijyeni konuları ele alındı.

Eğitime meslek yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMi, yüksekokulunda görev yapan öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri katılım sağladı. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verildi. Son olarak Hudaverdi AKGÜN’E müdürüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMi tarafında teşekkür belgesi ve otel lokanta ve ikram hizmetleri bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ tarafından plaket takdim edilerek eğitim tamamlandı.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

  • Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

  • “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

  • İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)

  • Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

  • 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

  • Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı

  • Lise Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

  • İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Şubat 2024)

  • Göreve Yeni Başlayan İdari İnsan Kaynağına Oryantasyon Eğitimi Verildi