Engelli Öğrencilere Yönelik Eğitimde Erişilebilirlik Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü Birim Temsilcimiz Öğr. Gör. Hasan CAN tarafından akademik insan kaynağımıza yönelik olarak 27.10.2023 tarihi saat 12:00’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda hibrit bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda Meslek Yüksekokulumuzda eğitim-öğretimine devam eden özel gereksinimli öğrencilerimizin eğitim, öğretim ve sınav konusundaki dezavantajlı durumlarının asgari düzeye indirilerek optimum yarar sağlayabilmeleri açısından ''Hizmet Talep Formu" ve "Öğrenci İlgi Belirleme Formları" ve ''Birim Faaliyet Bildirme Formu" tanıtılmış olup Birim ve Bölüm düzeyinde takip edilecek olan süreçler hakkında bilgi verilmiştir.
  • Kadına Yönelik Şiddet ve Bağımlılık İle Mücadele Paneli Düzenlendi

• Sosyal Medya İçerik Üretimi Konuşuldu

• Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEB Destekleri Semineri Gerçekleştirildi

• Temiz Bir Çevre İçin Sen de Var mısın? Etkinliği Düzenlendi