Cumhurbaşkanlığı Staj Kapısı Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci ve Mezunlarla İletişim Komisyonu olarak 12.12.2023 tarihinde saat 10:30’da öğrencilerimize Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı tanıtıldı. Doç Dr. Hakan Güneş'in sunumuyla gerçekleşen etkinlikte Ulusal Staj Programının önemi ve nasıl başvurulduğu anlatıldı.

Öğrencilerin sorularının da cevaplandığı etkinlik sonunda Bartın Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinden Öğr. Gör. Pelinsu Altan 26-27 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan üniversitemizin de paydaşı olduğu MARMARAKAF Fuarını ve başvuru sürecini anlattı. Etkinliğe 142 öğrenci katıldı.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)