Birim Kalite Komisyonumuz BİDR ve PUKÖ Temelli Eylem Planı Hakkında Toplantı Gerçekleştirdi

Birim Kalite Komisyonumuz, 16 Ocak 2024 tarihinde saat 10:30'da Komisyon Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Merve Akdağ'ın başkanlığında çevrimiçi olarak toplanmıştır. Toplantının açılışında Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Hasan Aslan başta komisyona yeni eklenen öğretim elemanlarına dönük olarak Birim İç Değerlendirme Raporu ve PUKÖ Temelli Eylem Planı hakkında bilgilendirme sunuşu yapmıştır.

Öğr. Gör. Merve Akdağ ise 2024 yılında komisyonun bahsi geçen konular hakkında yapılacak iş ve işlemlerini anlatmış olup toplantı soru cevapların ardından sonlandırılmıştır. Toplantıya Meslek Yüksekokulumuz Sekreteri Adnan Özdemir ve komisyonumuzun öğrenci temsilcisi Sevde Dinç de katılım sağlamıştır.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)