Birim Danışma Kurulu Üyelerinin Katılımlarıyla Bölüm Kurul Toplantıları Düzenlendi

Yüksekokulumuz bölümleri tarafından Birim Danışma Kurulumuzun üyeleri ile öğrenci temsilcilerinin katılımıyla Bölüm Kurul Toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Toplantılarda Danışma Kurulu üyeleri ve öğrenci temsilcilerinin bölümlerin eğitim öğretim süreçlerine dönük öneri, talep, memnuniyet ve şikayetleri dinlenmiş; Danışma Kurulu üyelerinin de dahil olduğu seminer, webinar, teknik gezi gibi etkinlik planlamaları yapılmış ve görüşülen konular hakkında kurul kararları alınmıştır. Paydaş katılımlarıyla alınan bu kararlar, Yüksekokul Kurulumuzda ele alınmak üzere Müdürlüğümüze iletilmiştir.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)