Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden Yüksekokulumuza Ziyaret

Yüksekokulumuz Sosyal Güvenlik programı dış paydaşı olan Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden İnsan Kaynakları Servisi Sorumlusu Murat Şimşek, GSS Servisi Sorumlusu Şef V. Ali Çetin ve Destek Hizmetleri Servisi Yetkilisi Emre Karakaya 25 Ekim 2023 tarihinde Yüksekokul Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Ziyarette müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Nur Selin Dur ve Öğr. Gör. Hasan Aslan konuklarımızı ağırladı.

Ziyarette konuklarımız, Sosyal Güvenlik Programımızın 3+1 işyeri uygulama eğitimi ve stajyer öğrencilerimiz hakkında görüş ve önerilerini paylaşmıştır.
  • Kadına Yönelik Şiddet ve Bağımlılık İle Mücadele Paneli Düzenlendi

• Sosyal Medya İçerik Üretimi Konuşuldu

• Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEB Destekleri Semineri Gerçekleştirildi

• Temiz Bir Çevre İçin Sen de Var mısın? Etkinliği Düzenlendi