Bartın Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksekokulu danışma kurulu toplantısı 07.12.2023 tarihinde saat 14:00 da Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi’nin başkanlığında 1 müdür yardımcısı, 15 bölüm başkanı, 1 idari personel ve 9 dış paydaş olmak üzere 27 katılımcıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda Yüksekokulumuz 2024-2028 Yılı Stratejik Planında yer alan misyon, vizyon, hedef ve göstergelerinin görüşülmesi ve Danışma kurulu üyeleri ve öğrenci temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen Bölüm Kurulu kararlarının konu bazında değerlendirilmesi gerçekleştirilmiştir.

Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi danışma kurulunun önemini vurgulayarak meslek yüksekokulumuza katacağı değere dikkat çekti. Toplantı danışma kurulu üyelerinin karşılıklı dilek ve temennileri ile son buldu.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)