Yüksekokulumuz Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü Ziyaret

Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ ve Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR, Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Handan KARAKOÇ’u ziyaret etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR tarafından 15 Nisan 2021 tarihinde düzenlenen “Bartın’ın Turizm Coğrafyası Sorunları ve Çözüm Önerileri” eğitimine İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün verdikleri katkı için teşekkür belgesi takdim etti.

Ziyarette Meslek Yüksekokulumuz ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü arasında yapılabilecek etkinlikler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca Bartın turizmi ve pandemi sürecinde turizm faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu.