image/svg+xml
image/svg+xml

BMYO Haziran Ayı Akademik Kurul Toplantısı Kurucaşile’de Gerçekleştirildi.

Bartın Meslek Yüksekokulu haziran ayı akademik kurul toplantısı Kurucaşile yerleşkesinde gerçekleştirildi. Toplantıda 2022 bahar yarıyılında Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerde emeği geçen öğretim elemanlarına plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Bartın Meslek Yüksekokulu (MYO) haziran ayı akademik kurul toplantısı Kurucaşile yerleşkesinde gerçekleştirildi. Toplantıda 2022 yılında Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerde gösterdikleri başarılı performanslarını taltif ve takdir etmek amacıyla Bartın MYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi tarafından Mülkiyet ve Koruma Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Hasan Aslan’a, Tasarım Bölümü adına Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nebi Arslan’a, Malzeme ve Malzeme Teknolojileri Bölümü adına Dr. Öğretim Üyesi Kıvanç Bakır’a, Muhasebe ve Vergi Bölümü adına Öğr. Gör. Esra Akay Tiryakioğlu’na, Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü adına Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Çelik’e, Yönetim ve Organizasyon Bölümü adına Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gülay Şener’e, Oteli Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Çağrı Sürücü’ye, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü adına Bölüm Başkanı Özkan Avcı’ya plaketleri verildi.  Yine bu etkinliklerde emeği geçen Mülkiyet ve Koruma Bölümünden Öğr. Gör. Nur Selin Dur, Öğr. Gör. Yunus Bayram, Öğr. Gör. Kübra Sayaner Ak, Park ve Bahçe Bitkileri Bölümünden Öğr. Gör. Veli Koca ve Öğr. Gör. Şaziye Bozdağ Altıntaş, Muhasebe ve Vergi Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Hakan Güneş, Öğr. Gör. Nuh Ali Türel, Tasarım Bölümünden Şevval Ay’a teşekkür belgeleri verildi.  Ayrıca Yüksekokulumuzdan yeni işi nedeniyle ayrılan Öğr. Gör. Murat Demir’e müdür yardımcılığı görevinde yaptığı başarılı çalışmalarla Yüksekokulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un katılımıyla devam etti.  Toplantıda Yüksekokulumuzun başarılarından duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Uzun, Üniversitemizin daha iyi bir noktaya gelmesi adına çalışmalara katkı veren herkese teşekkür ediyor, bu durumun sürdürülebilir kılmak için gayretlerin sürdürülmesini temenni ediyorum" diye konuştu. Toplantıda TÜBİTAK 2209 A Öğrenci Projelerine öğrencilerin teşvik edilmesi ve proje kültürünün yaygınlaştırılması konusu başta olmak üzere devam eden çalışmalar ve planlanan hedefler üzerine değerlendirmeler de yapıldı.