Türk Dili-1 ve Türk Dili-2 Derslerinin Tek Ders Sınavları Hakkında

Türk Dili-1 ve Türk Dili-2 derslerinin tek ders sınavları Office 365 üzerinden ödev şeklinde yapılacaktır. Ödev konusu ve dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdaki bağlantıda belirtilmiştir. Bağlantı 26 Temmuz 2021, saat 10.00’dan itibaren aktif olacaktır. Ödevinizi en geç 27 Temmuz 2021, saat 17.30’a kadar bu bağlantıdan yüklemeniz gerekmektedir.

Ödev Bağlantısı:

Her öğrencinin ödev dosyasını bir defa gönderme hakkı bulunmaktadır. Dolayısıyla ödevinizi GÖNDER butonuna basarak teslim etmeden önce kontrol ettiğinizden emin olun. GÖNDER butonuna bastıktan sonra değişiklik yapamazsınız.

Herhangi bir sorun yaşamanız halinde hseker@bartin.edu.tr adresine konu bölümüne ad, soyad ve öğrenci numaranızı yazarak detaylı bir şekilde e-posta atınız.

Başarılar dileriz…