Çeşitli Sebeplerle Ders Muafiyet Talebinde Bulunamayan Öğrenciler İçin Ders Muafiyet İşlemleri

• Üniversitemize yeni kayıt yaptıran ve daha önce kayıt yaptırmış öğrencilerimizden çeşitli sebeplerle muafiyet talebinde bulunamayan öğrencilerin farklı üniversitelerden aldıkları dersleri saydırarak muaf olabilmeleri için, Diğer üniversitelerden aldıkları onaylı (ıslak imzalı veya e-imzalı veya doğrulama kodlu) transkriptini 09 Ekim 2020 tarihine kadar kayıtlı olduğu birimin e-posta adresine göndermeleri gerekir.

• Bu öğrencilerimizin transkriptleri, dersleri almış oldukları üniversitenin Ders Bilgi Paketine bakılarak 14 Ekim 2020 tarihine kadar bölümün muafiyet/intibak komisyonunca değerlendirme yapılarak muafiyet işlemleri tamamlanacaktır. Bu hususla ilgili öğrencilerden herhangi bir evrak istenmeyecektir. Dilekçe Örneğine ulaşmak için tıklayınız...