Etkinlik

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğr.Gör.Hande UYAR, Öğr.Gör.Gökhan Emir, Okutman Akif GÖKÇE ve Öğrencileri TC Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne gezi düzenledi

Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri ve Öğr.Gör.Hande UYAR, Öğr.Gör.Gökhan EMİR ve Okutman Akif GÖKÇE’nin katılımıyla 5 Mayıs 2014 tarihinde, ülkemizde protokol kuralları ve servisinin en üst düzeyde gerçekleştirildiği TC Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne bir gezi düzenledi.

İlk defa bir üniversite öğrencilerinin köşkte eğitim aldığı bu organizasyonda TC Cumhurbaşkanlığı Köşkü davet alanlarını gezilerek, Cumhurbaşkanlığı Köşkü Yiyecek-İçecek Müdürü Seyit BAŞKONAK tarafından verilen Protokol ve Servis Kuralları hakkındaki eğitime katılım sağlanmıştır.