Etkinlik

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2. Sınıf öğrencileri Akçakoca’da düzenlenen 12. Geleneksel Turizm Paneli’ne katıldı

Meslek Yüksekokulu’muz Turizm ve Otel İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencileri, program sorumluluları Öğr. Gör.Gökhan EMİR, Öğr.Gör. Emine GENÇ ve Öğr. Gör. Hande UYAR ile birlikte 17 Nisan 2013 tarihinde Akçakoca’da düzenlenen panele katılmışlardır.

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, Düzce Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Turizm İşletmeciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen panel dört oturum olarak gerçekleşmiştir. Panelde Medikal Turizmde Yaşanan Sorunlardan Cittaslow’a kadar birçok konu hakkında öğrenciler bilgi sahibi olmuştur.