Etkinlik

Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı II. sınıf öğrencileri İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınoku makamında ziyaret etti

Bartın Üniversitesi Bartın MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı II. Sınıf öğrencileri öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Deniz Çelik ve Öğr. Gör. Veli Koca ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınoku makamında ziyaret etti. Öğrenciler Emniyet Müdürü ile sohbet edip, polislik mesleği ile ilgili bilgiler aldılar. Bunu yanı sıra kendi meslekleri ile de ilgili sohbet etme fırsatı buldular. Daha sonra Bartın Emniyet Müdürlüğü’nün farklı birimlerini gezdiler ve Durum Eğitimi almakta olan polis memurları tarafından sergilenen senaryolu eğitimi izlediler.