Etkinlik

Turizm Bölümü Öğrencileri Teknik Gezi Düzenledi

Bartın Üniversitesi, Meslek Yüksek okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Ankara Dedeman Oteli ile Esenboğa Airport Oteline teknik gezi düzenledi.

Öğretim Görevlisi Hande UYAR tarafından organize edilen teknik geziye katılan 1. Sınıf öğrencileri, otelcilik sektörü hakkında yerinde bilgi sahibi olurken, otel yöneticilerinin tecrübelerinden faydalandı. Öncelikle Ankara Dedeman otelini gezen öğrenciler, İnsan Kaynakları Müdürü Kürşat UÇ ile Yiyecek- İçecek Müdür Yıldıray YURDAKUL’un sunumlarını dinledi. İnsan Kaynakları Müdürü Kürşat UÇ, kendisi hakkında bilgi vererek, sektörde ihtiyaç duyulan personelin sahip olması gereken özelliklere değindi. Yiyecek-İçecek Müdürü Yıldıray Yurdakul ise kurumsal bir işletmede çalışmanın artılarından bahsederek, öğrencilerin sektörde neden çalışmaları gerektiği ile ilgili aydınlatıcı bilgiler verdi.

Ayrıca İK Müdürü Kürşat UÇ, Dedeman Ankara oteli staj imkanları hakkında da bilgi vererek ‘’Geçen sene Bartın Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden 4 öğrenci arkadaş bizde staj yaptı.Bu sene de Bartın Üniversitesi Turizm öğrencilerinin kurumumuzda staj yapmasından memnuniyet duyarız’’ dedi.Sonrasında Esenboğa Airport Otele giden öğrenciler, burada da oteli gezerek Genel Müdür Murat TANSEL’DEN otel hakkında ve otelin staj imkanları hakkında bilgi edindi.