Yüksekokulumuzun Tasarım Bölümü Öğrencileri Minik Kardeşlerinin Okullarını Renklendirdi...

Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü öğrencileri, yeni eğitim öğretime açılan Bartın Üniversitesi Ağdacı Anaokulu’nun iç ve dış duvarlarına, anaokulu öğrencilerinin ilgisini çekebilecek ve okula gitmeyi özendiren görseller resmetti. Aynı zamanda bir ressam olan Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Murat SARI yönetiminde gerçekleştirilen görsel çalışmalarda, anaokul öğrencilerini cezbetmek, öğrencilerin hayal güçlerini canlandırmak, okulda daha keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amaçlanmaktadır. Tasarım Bölümü öğrencilerinin hünerlerini sergilediği çalışmalarda hayvan figürleri, sualtı dünyası, gezegenler ve uzay ortamı, çiçek figürleri resmedilirken grafiti çalışmaları ile farklı temalara da yer verilmiştir.

Yapılan çalışmalardan dolayı, Tasarım Bölümü öğrencilerini tebrik eden Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç BAKIR, üniversitemizin görsel açıdan iyileştirilmesine yönelik çabalarından dolayı Anaokulu Müdürü İbrahim ÇELİK ile Öğr. Gör. Murat SARI’ya teşekkür etmiştir.