Akademisyenlerimiz Kocaeli Üniversitesi organizesinde düzenlenen Uluslararası Kongreye katıldı...

Meslek Yüksekokulumuzda görevli akademisyenlerimizden, Öğr. Gör. Dr. Kadir KAYAHAN, Öğr. Gör. Veli KOCA, Öğr. Gör. Özkan AVCI ve Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ, Kocaeli Üniversitesi organizesinde 23-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Kartepe’de düzenlenen Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimler Kongresine katılım sağladı.

Bu yıl ilki düzenlenen kongrede Meslek Yüksekokulumuzda görevli Öğr. Gör. Dr. Kadir KAYAHAN uygulamalı eğitimde atölye çalışmalarının önemi ve Meslek Yüksekokulumuzda yeni açılan İç Mekan Tasarımı Programı hakkında karşılaştırmalı olarak bilgiler verdi. Diğer katılım sağlayan Öğr. Gör. Veli KOCA peyzaj uygulama derslerinde yapılan çalışmalar hakkında, Öğr. Gör. Özkan AVCI iletişim engelleri, empati ve mutluluk hakkında ve Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ ise sanal mağaza tasarımının tüketici tercihleri üzerindeki etkisi ve işletmelerde fiziksel kanıtların kullanımı hakkında sunumlar yaptı.