Meslek Yüksekokulumuzdan Özel İdare Personeline Beden Dili ve İletişim Eğitimi Semineri Düzenlendi...

Bartın İl Özel İdaresi personeline 2018 Yılı Hizmetiçi Eğitim Planı kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Özkan AVCI tarafından “Beden Dili ve İletişim Eğitimi” konulu seminer verildi. Seminer kapsamında personele neden iletişim kurmaya ihtiyaçları olduğu, kimlerle iletişim içerisinde olmaları gerektiği, hangi tür iletişim biçimlerini kullanmalarının gerektiği, iletişimi etkileyen faktörlerin neler olduğu, iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirecekleri ve etkili iletişim için olması gerekenlerin neler olduğu anlatıldı. Haberin ayrıntılarını aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.