Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlilerimiz Yemek Yarışmasında Jüri Üyeliği yaptı...

5 Nisan 2018 tarihinde Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen yemek yarışmasında Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Gökhan EMİR ve Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ jüri üyesi olarak görev almışlardır. Aynı zamanda, 2003 yılı Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı mezunumuz, BAPAPDER (Bartın Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği) başkanı Hüdaverdi AKGÜN, Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde usta öğretici olarak görev yapmaktadır. Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür Ahmet ÖKSÜZOĞLU, Müdür Başyardımcısı Abdullah İSTEK ve mezun öğrencimize teşekkür ederiz.