Etkinlik

Bartın KOSGEB Müdürü Abdurrahman Usta, Yüksekokulumuzda ’Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği’ dersine katıldı...

Bartın KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Abdurrahman USTA, 12.03.2018 tarihinde Yüksekokulumuz İşletme Yönetimi Programı 2.Sınıf öğrencilerinin “Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği” dersi kapsamında ‘’KOSGEB ve Destekleri’’ hakkında sunum gerçekleştirerek, öğrencilerin sorularını yanıtlamış ve öğrencilere kapısının her zaman açık olduğunu belirtmiştir. Ayrıca; Bartın’da KOSGEB desteği ile Oto Lastik İşletmesi açan girişimci Emine Soysal da derse katılım sağlamış ve kadın olarak alışılagelmişin dışında bir meslek seçiminde KOSGEB desteğinin öneminden bahsederek, öğrencilere örnek girişimci modeli sergilemiştir.

Konuyla ilgili haber videosuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.