Etkinlik

Meslek Yüksekokulumuz Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Tolga Fahri ÇAKMAK Kastamonu Üniversitesi ''Haftalık Kariyer Seminerleri'' ne Davet Edildi...

Meslek Yüksekokulumuz Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Tolga Fahri ÇAKMAK, 13.03.2018 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, "Haftalık Kariyer Seminerleri" kapsamında davet edildiği konferansta, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Akademik Kadrosu ve Öğrencileri ile biraraya gelerek; "Turist Rehberliği Mesleğindeki Güncel Sorunlar" ve "Öğrencilerin Mezuniyet Sonrası Rehberlik Mesleği İçerisinde İzlemeleri Gereken Yol" konulu konferans vermiş ve akabinde Turist Rehberliği Mesleğine dair soruları cevaplandırmıştır.