Öğretim Görevlimiz Murat SARI’dan Karikatür Sergisi...

Grafik ve Tasarım Bölümü Öğretim Görevlimiz Murat SARI tarafından çizilen karikatürler 1 Aralık Cuma günü kalabalık bir açılış kokteyli ile Bartın Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluştu. Sergiye, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, İl Genel Meclis Başkanı Kenan DURSUN, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat DURSUN, KOSGEB Müdürü Abdurrahman USTA, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kıvanç BAKIR ve öğretim üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN “Üniversitemizin adını aldığı ödüllerle duyuran Öğretim Görevlimiz Murat SARI’ya bin bir emekle hazırladığı bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Üniversitemiz sanata ve sanatçıya her zaman destek verecektir” dedi. Ayrıca, Belediye Başkanı Cemal AKIN bu serginin şehrimizin sanat yaşamına renk katacağını belirterek tüm Bartın halkını sergiye davet etti.

Sergi 07 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecektir.