Meslek Yüksek Okulu

SGK Personeline Halkla İlişkiler Eğitimi verildi...

Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Yahya AKKAYA tarafından Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde görevli personellere, halkla ilişkiler ve etkili iletişim semineri verildi.

Seminerde, halkla ilişkiler, iletişim, iletişim türleri, etkili iletişim teknikleri, iletişimi etkileyen faktörler ve iletişim süreçleriyle ilgili ayrıntılı bilgiler verildi.

Müdürlük büyük salonda gerçekleşen seminere SGK İl Müdür Yardımcısı Ayhan Mekikli ve müdürlük personelleri katıldı. Eğitimin ardından Öğretim Görevlisi Yahya Akkaya’ya teşekkür eden SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci, “Personelimizin daha iyi hizmet verebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitimlerimizin bu bölümünde Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğretin Görevlisi Yahya Akkaya’yı kurumumuzda konuk ettik. Çok güzel bir eğitim programı oldu. Kendisini teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrıntılı habere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.